Pårørende til en psykisk syg? Sådan er du den bedste støtte

Hver tredje dansker bliver i løbet af deres liv ramt af psykisk sygdom, og bag hver af de sygdomsramte står mindst lige så mange pårørende, der også bliver berørt. Det kan være svært at vide, hvordan man er den bedste støtte, samtidig med at man passer på sig selv.

Læs mere her


Flere kræftpatienter kan fremover få tilskud til tandpleje

Det er et velkendt problem, at nogle kræftpatienter får problemer med tænderne som følge af deres sygdom eller behandling. En ny aftale indgået af regeringen og Folketingets partier skal sikre, at flere patienter får tilskud til at behandle deres tandproblemer.

Læs mere her


11 typiske spørgsmål om lus

I anledning af National Lusedag den 31. januar får du her svar på 11 typiske spørgsmål om lus. Vidste du for eksempel, at lus har udviklet resistens over for nogle af de midler, man har brugt til at behandle dem med?

Læs mere her80 % af danskerne lider: Sådan undgår du spændingshovedpine

8 ud af 10 danskere har haft spændingshovedpine i løbet af det seneste år, og plagen er således en af de helt store folkelidelser. Hos nogle er symptomerne så udtalte eller optræder så ofte, at det påvirker livskvaliteten betydeligt.

Læs mere her


Hvad gør morgenkaffen ved min mave?

“Jeg begyndte for nogle år siden at få en ubehagelig rumlen i maven kort efter, at jeg havde indtaget kaffe om morgenen. Hvad kan det skyldes?”

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark