Velkommen til det første nyhedsbrev om brystkræft

Du har modtaget dette nyhedsbrev, fordi du tidligere har skrevet dig op til Netdoktors nyhedsbrev om brystkræft. Nyhedsbrevet er det første i en serie af fire nyhedsbreve, som er målrettet dig med brystkræft og dine pårørende. Vi glæder os til at give dig mere viden om sygdommen, behandlingen og livet med brystkræft.

Chefredaktør
Per Olkjær Nielsen, Netdoktor Media


God læselyst!

Økonomisk støtte til dig, der har brystkræft

En brystkræftdiagnose, et længere behandlingsforløb og måske også en lang vej tilbage til hverdagen og arbejdslivet vil påvirke økonomien for de fleste. Du kan heldigvis få økonomisk hjælp, som kan hjælpe med at dække en lang række udgifter.

Læs mere her

Fokus på: Arvelig brystkræft

I 5-10 procent af brystkræfttilfælde spiller arvelighed en rolle, og de fleste arvelige tilfælde skyldes nedarvede genvarianter (forandringer) i BRCA1– og BRCA2-generne.

Læs mere her

“Jeg mistede min kvindelighed, da jeg mistede håret”

Da Isabel fik brystkræft, var hun ikke den første i familien med kræft. Hun havde fulgt sygdommen på tæt hold, da hendes mormor fik bugspytkirtelkræft og døde af sygdommen. Alligevel var det ikke frygten for at dø, der skræmte hende mest. Det var frygten for at miste håret.

Læs mere her

Hvad synes du om dette nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Hvor tilfreds er du med dette nyhedsbrev?

Nyhedsbrevet er skrevet af Netdoktors egne eksperter og redaktion uafhængigt af annoncører.


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark