Velkommen til nyhedsbrevet om CLL

Du har modtaget dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Netdoktors nyhedsbrev om kronisk lymfatisk leukæmi (CLL)

Nyhedsbrevet er målrettet dig med CLL og dine pårørende. Vi glæder os til at give dig mere information om sygdommen, behandlingen og livet med CLL.

Birgitte Staahl, redaktør, Netdoktor Media


God læselyst!

Få overblik over diagnose og behandling af CLL

Behandling af CLL spænder lige fra ‘vent og se’ med jævnlige kontroller til kemo- og immunterapi. Det afhænger alt sammen af sygdommens karakter, og hvor aktiv den er. Det kan være svært at finde rundt i, og derfor får du her et overblik over behandlingen af CLL.

Læs mere her

Hvornår skal du i behandling?

CLL skal normalt først behandles, når sygdommen giver symptomer. Overlæge Michael Roost Clausen fortæller her om, hvad der afgør, at CLL skal behandles.

Læs mere her

Sådan kan du håndtere træthed

Rigtig mange med CLL oplever at være så trætte, at de kan have svært ved at få gjort de ting, de gerne vil. Netdoktor har talt med formand for patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS (LyLe), Rita O. Christensen, og hun giver her fire gode råd til at leve med trætheden.

Læs mere her

Spørg brevkassen om CLL

Har du et spørgsmål om CLL, som du mangler at få svar på? Så skriv til Netdoktors brevkasse. Måske kender en af Netdoktors eksperter svaret på lige netop dit spørgsmål.

Udvalgte spørgsmål vil blive publiceret i nyhedsbrevet. Vi får mange spørgsmål, og derfor kan vi ikke garantere, at alle får svar.

Skriv til brevkassen her

Hvad synes du om dette nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Nyhedsbrevet er skrevet af Netdoktors egne eksperter og redaktion uafhængigt af annoncører.


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark