Velkommen til det første nyhedsbrev om type 2-diabetes

Du har modtaget dette nyhedsbrev, fordi du tidligere har skrevet dig op til Netdoktors nyhedsbrev om type 2-diabetes. Nyhedsbrevet er det første i en serie af fire nyhedsbreve, som er målrettet dig med type 2-diabetes og dine pårørende. Vi glæder os til at give dig mere viden om sygdommen, behandlingen og livet med type 2-diabetes.

Birgitte Staahl, redaktør, Netdoktor Media

God læselyst!


Fokus på: Kunstige sødemidler

Kunstige sødemidler kan være et alternativ til almindeligt sukker, når man har diabetes, fordi det ikke giver de samme blodsukkerstigninger, som sukker gør. Men det er vigtigt at kende lidt til de forskellige typer af sødemidler, for der kan være forskel på, hvor meget man bør indtage.

Læs mere her

Hjælp og rådgivning til dig, der har type 2-diabetes

Som diabetespatient har du mulighed for at få hjælp og rådgivning om alt fra tanker om at få diagnosen til hverdagen med type 2-diabetes. Læs her om nogle af de tilbud, der findes.

Læs mere her

“Jeg var nødt til at passe på mig selv”

Efter det første chok over diagnosen havde lagt sig, blev 21-årige Lærke Bundgaard klar over, at hun var nødt til at lave store ændringer i sit liv for at håndtere sin diabetes. Det har ikke været nemt, men i dag er hun på vej mod at blive medicinfri.

Læs mere her

Hvad synes du om dette nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Nyhedsbrevet er skrevet af Netdoktors egne eksperter og redaktion uafhængigt af annoncører.


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark