Velkommen til nyhedsbrevet om forhøjet kolesterol

Du har modtaget dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Netdoktors nyhedsbrev om forhøjet kolesterol.

Nyhedsbrevet er målrettet dig med forhøjet kolesterol og dine pårørende. Vi glæder os til at give dig mere information om tilstanden, behandlingen og livet med forhøjet kolesterol.

Birgitte Staahl, redaktør, Netdoktor Media

God læselyst!

Få overblik over diagnose og behandling af forhøjet kolesterol

Her får du en oversigt over diagnose og behandling af forhøjet kolesterol. Forløbet kan se forskelligt ud fra person til person, men vi håber, at dette kan være en hjælp til at få et overblik.

Læs mere her

Hvilke tilskud kan du få til din medicin?

Hvis du får konstateret forhøjet kolesterol, skal du muligvis i medicinsk behandling for at sænke kolesteroltallet. For at du ikke ender med hele regningen selv, har du mulighed for at få et eller flere tilskud til din medicin.

Læs mere her

Kolesterol – hvad er det?

Kolesterol, lipider, triglycerider… Kært barn har mange navne. Men hvad er der helt præcist tale om med de forskellige betegnelser, og hvad er egentlig forskellen? Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Læs mere her

Spørg brevkassen om forhøjet kolesterol

Har du et spørgsmål om forhøjet kolesterol, som du mangler at få svar på? Så skriv til Netdoktors brevkasse. Måske kender en af Netdoktors eksperter svaret på lige netop dit spørgsmål.

Udvalgte spørgsmål vil blive publiceret i nyhedsbrevet. Vi får mange spørgsmål, og derfor kan vi ikke garantere, at alle får svar.

Skriv til brevkassen her

Hvad synes du om dette nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her

Nyhedsbrevet er skrevet af Netdoktors egne eksperter og redaktion uafhængigt af annoncører. Nyhedsbrevet er gjort muligt ved økonomisk støtte fra Novartis.Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark