Velkommen til nyhedsbrevet om migræne

Du har modtaget dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Netdoktors nyhedsbrev om migræne.

Nyhedsbrevet er målrettet dig med migræne og dine pårørende. Vi glæder os til at give dig mere information om sygdommen, behandlingen og livet med migræne.

Birgitte Staahl, redaktør, Netdoktor Media

God læselyst!

Fokus på: Botox mod kronisk migræne

Vidste du, at Botox er mere end et kosmetisk værktøj? Faktisk bruges det også til at behandle kronisk migræne og i mange tilfælde øge livskvaliteten hos dem, der er ramt af den invaliderende hovedpine.

Læs mere her

4 ting, der kan udløse et migræne-anfald

Nogen oplever, at der er en sammenhæng mellem deres migræneanfald og en række faktorer, som for eksempel kost eller menstruation. Her kan du få et overblik over nogle af de mest almindelige triggers.

Læs mere her

Rosa har fået migrænen under kontrol

Fra at have hovedpine dagligt og skulle ligge i et mørkt rum i timevis under migræneanfald, har Rosa nu fået styr på smerterne. Hun opfordrer andre med migræne til at gå til lægen. Og til at gå tilbage igen, hvis det ikke virker første gang.

Læs mere her

Spørg brevkassen om migræne

Har du et spørgsmål om migræne, som du mangler at få svar på? Så skriv til Netdoktors brevkasse. Måske kender en af Netdoktors eksperter svaret på lige netop dit spørgsmål.

Udvalgte spørgsmål vil blive publiceret i nyhedsbrevet. Vi får mange spørgsmål, og derfor kan vi ikke garantere, at alle får svar.

Skriv til brevkassen her

Hvad synes du om dette nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Nyhedsbrevet er skrevet af Netdoktors egne eksperter og redaktion uafhængigt af annoncører.


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark