Velkommen til nyhedsbrevet om prostatakræft

Du har modtaget dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig Netdoktors nyhedsbrev om prostatakræft.

Nyhedsbrevet er målrettet dig med prostatakræft og dine pårørende. Vi glæder os til at give dig mere information om sygdommen, behandlingen og livet med prostatakræft.

Birgitte Staahl, redaktør, Netdoktor Media

God læselyst!

Inkontinens er almindeligt – og det kan behandles

Behandling af prostatakræft påvirker ofte evnen til at holde på vandet, og det kan være grænseoverskridende pludselig ikke at kunne holde tæt. Heldigvis er der mange muligheder for at mindske problemerne.

Læs mere her

5 spørgsmål og svar om forsøgsbehandlinger

Når man får prostatakræft, er der som regel en fastlagt vej for, hvilken behandling man anbefales. Men der kan også være tilbud om at melde sig til en forsøgsbehandling. Her svarer professor og overlæge Michael Borre på fem spørgsmål om forsøgsbehandlinger.

Læs mere her

Ordbog om prostatakræft

Netdoktor har lavet en ordbog til dig, der har prostatakræft tæt på. Brug ordbogen ved kontroller, i forbindelse med din behandling eller som hjælp til at tale med dine pårørende om prostatakræft.

Læs mere her

Spørg brevkassen om prostatakræft

Har du et spørgsmål om prostatakræft, som du mangler at få svar på? Så skriv til Netdoktors brevkasse. Måske kender en af Netdoktors eksperter svaret på lige netop dit spørgsmål.

Udvalgte spørgsmål vil blive publiceret i nyhedsbrevet. Vi får mange spørgsmål, og derfor kan vi ikke garantere, at alle får svar.

Skriv til brevkassen her

Hvad synes du om dette nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her

Nyhedsbrevet er skrevet af Netdoktors egne eksperter og redaktion uafhængigt af annoncører.


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark