Anafylaktisk reaktion: En potentielt livstruende allergisk reaktion

Tanken om at overvære eller selv få en livstruende allergisk reaktion er skræmmende for de fleste, og heldigvis oplever få danskere at få en anafylaktisk reaktion. Her får du råd til, hvordan du hjælper en med anafylaktisk reaktion bedst muligt.

Læs mere her


Smitten med gonorré stiger – men hvorfor?

Flere steder i Europa har man set en stigning i antallet af gonorrétilfælde. En ny undersøgelse fra Statens Serum Institut viser, at det er helt særlige varianter af sygdommen, som er i stigning – og at disse varianter hyppigere rammer unge, heteroseksuelle kvinder.

Læs mere her


Kend din pollensæson

Nu er pollensæsonen startet. Er du allergisk, kan det være en god idé at vide, hvornår “din” pollentype er i sæson, så du kan tage dine forholdsregler.

Få et overblik herPsoriasis: Kræv en behandling, der virker

Psoriasis kan give rød, skællende og kløende hud, og det kan forringe livskvaliteten og føre til søvnproblemer, depression og social isolation. Der findes dog mange effektive behandlinger af psoriasis, og du skal ikke slå dig til tåls med en behandling, der ikke virker.

Læs mere her


Mad i hullet efter visdomstand

Efter jeg fik opereret to visdomstænder ud, er der kommet et hul i munden, der hvor tænderne plejede at sidde. Jeg oplever, at der tit sidder madrester der. Hvad kan jeg gøre for at undgå dette?

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark