Astma behøver ikke gå ud over din livskvalitet

Nøglen til et godt liv med astma er at være velbehandlet. Det kan din læge hjælpe dig med ved at sørge for, at du får den rette medicin. Du kan desuden selv gøre meget for at påvirke din astma, fordi livsstil har stor betydning.

Læs mere her


Høretab øger risikoen for demens

Forskere fra Syddansk Universitet har i et nyt studie fundet ud af, at der er en sammenhæng mellem høretab og demens. Studiet er det største af sin slags.

Læs mere her


Det gør du ved en forstuvning

Det er sjappet og glat mange steder i Danmark, og det øger risikoen for at falde eller vrikke om. Derfor er det en god idé at vide, hvordan man lindrer smerten og forhindrer skaden i at blive værre i tilfælde af en forstuvning.

Læs mere her80 % af danskerne lider: Sådan undgår du spændingshovedpine

8 ud af 10 danskere har haft spændingshovedpine i løbet af det seneste år, og plagen er således en af de helt store folkelidelser. Hos nogle er symptomerne så udtalte eller optræder så ofte, at det påvirker livskvaliteten betydeligt. Her kan du blive klogere på, hvad du kan gøre ved din hovedpine.

Læs mere her


Kan man arve afhængighed?

“Jeg har været afhængig af nikotin i syv år, og mange fra min familie er også faste rygere. Er der nogle mennesker, som har nemmere ved at udvikle afhængighed og hvorfor?”

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark