Dans kan forbedre ældres livskvalitet og fysik

En ny undersøgelse viser, at salsa og moderne dans kan være med til at påvirke ældres fysiske og psykiske helbred.

Læs mere her


Hvor meget kulde kan man tåle?

“Jeg er ved at dø af kulde!” – Er det en sætning, du også har brugt på det sidste? Så er du nok ikke alene. Men kan man egentlig dø af kulde, og hvor koldt skal det i så fald være? Det dykker vi ned i her.

Læs mere


5 gode råd til bedre søvn

Har du også nætter, hvor du ikke kan falde i søvn? Op mod 15 procent af danskerne har søvnproblemer så ofte, at det går udover deres dagligdag. Der er dog flere ting, man selv kan gøre for at sove bedre. Her får du fem gode råd til at hjælpe nattesøvnen godt på vej.

Læs mereADHD og kvinder

Historisk har ADHD været en diagnose, som blev opdaget blandt drenge, men eksperter mener, at lige så mange kvinder som mænd har ADHD. Her kan du blandt andet høre om, hvorfor ADHD ofte overses hos kvinder, hvilke symptomer ADHD giver piger og kvinder og blive klogere på ADD.

Læs mere


Følg Netdoktor på Instagram

Nu kan du få din dosis af tips, gode råd og brugbar viden om sundhed og sygdom direkte i dit Instagram-feed. Følg @netdoktordk på Instagram.

Læs mere


Min kone vil ikke dyrke sex med mig mere

“Min kone har ikke længere lyst til at have sex med mig. Vi har snakket meget om det, men der sker ikke nogen ændring, så jeg ved ikke længere hvad jeg kan gøre. Kan du hjælpe mig?”

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark