Find dig ikke i rejsningsproblemer

Alle mænd kan opleve problemer med rejsning, men hvis du oplever det gennem længere tid, bør du søge læge for at få behandling. Det kan være tegn på sygdom eller have andre årsager.

Læs mere her


Selv midt i livet kan du forebygge kræft

Er det for sent at forebygge kræft, når man er kommet op i årene? Svaret er nej. Du kan faktisk gøre noget for at mindske risikoen for kræft, også selvom du ikke er helt ung længere. Det viser et nyt forskningsprojekt, som Kræftens Bekæmpelse har taget del i.

Læs mere her


Uge Sex: Hvordan taler man med børn og unge om kropsidealer?

Endnu engang har Uge Sex ramt skoleskemaet i de danske folkeskoler, og i år er temaet “skærmkrop”. Sex og Samfund kommer i den forbindelse med gode råd til, hvordan man som forældre kan styrke sit barns forhold til kroppen i en digital tid.

Læs mere herBestil receptpligtig medicin online

Hos ApoPro.dk kan du bestille din receptpligtige medicin online -med hurtig levering direkte til døren. Med få klik kan du nemt, hurtigt og sikkert finde din recept og vælge præcis den medicin, du har brug for.

Læs mere her


Kan man gøre noget ved en finger man brækkede for lang tid siden?

Jeg brækkede min finger for mange år siden, men dengang gjorde jeg ikke noget ved det. Den er skæv og gør ondt indimellem. Kan man gøre noget ved det?

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark