Flere smittes med bakterie, der giver kold lungebetændelse

Nye tal viser, at der de sidste uger har været en stigning i smitten med Mycoplasma-bakterien, som er årsag til infektionen kold lungebetændelse. Sygdommen har ellers været i bero de sidste 3,5 år.

Læs mere her


D-vitamin om vinteren: Hvorfor er det vigtigt?

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle voksne tager et tilskud af D-vitamin i vinterhalvåret, men hvorfor er det egentlig så vigtigt at få dækket sit behov for D-vitamin? Det kan du blive klogere på her.

Læs mere


Opdateret magasin om CLL

De sidste 15 år er der sket store fremskridt i behandlingen af kronisk lymfatisk leukæmi (CLL). Det og meget andet kan du læse mere om i Netdoktors opdaterede magasin om CLL.

Læs mereHar du øget risiko for at blive alvorligt syg af COVID-19?

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du bliver testet for COVID-19, hvis du får symptomer på luftvejsinfektion, fx feber, hoste eller ondt i halsen, og samtidig er i øget risiko for et alvorligt forløb med COVID-19. Hvis du er i øget risiko, og din test er positiv for COVID-19, bør du kontakte din egen læge hurtigst muligt.

Læs mere


Kan man arve afhængighed?

“Jeg har været afhængig af nikotin i syv år, og mange fra min familie er også faste rygere. Er der nogle mennesker, som har nemmere ved at udvikle afhængighed og hvorfor?”

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark