Flere smittes med kighoste: Nu kan gravide vaccineres gratis

Antallet af personer, der er blevet smittet med kighoste, har i løbet af sommeren været stigende. Sygdommen kan være farlig for spædbørn, og derfor anbefaler Statens Serum Institut gravide kvinder at tage imod det nye tilbud om gratis vaccination.

Læs mere her


Hævede morgenøjne – hvad stiller jeg op?

Det er morgen, og i spejlet ser du en opsvulmet udgave af dine øjne. Hævede morgenøjne opstår, fordi der samler sig væske i det fine væv omkring dine øjne. Men hvorfor skal du trækkes med den slags, og hvad kan du gøre ved det? Det kan du blive klogere på her.

Læs mere


Fodvorter: Det kan du gøre

Sommerferien er ved at være forbi, og for skolebørnene betyder det igen omklædning til idræt og svømning, som øger risikoen for de smitsomme fodvorter. Her får du gode råd til, hvordan du kan komme dem til livs.

Læs mere80 % af danskerne lider: Sådan undgår du spændingshovedpine

Spændingshovedpine er en af de helt store folkelidelser. Hos nogle er symptomerne så udtalte, at det påvirker livskvaliteten betydeligt. Bliv klogere på, hvad du kan gøre ved din hovedpine her.

Læs mere


Abonner på Netdoktors tema-nyhedsbreve

Har du tilmeldt dig Netdoktors tema-nyhedsbreve? I nyhedsbrevene kan du blandt andet blive meget klogere på brystkræft, diabetes og migræne.

Her kan du se en oversigt over tema-nyhedsbrevene og tilmelde dig.


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark