Fokus på demens: 5 ofte stillede spørgsmål

Den 21. September er det International Alzheimers Dag. Et af de hyppigste symptomer på Alzheimers er demens, som især viser sig ved hukommelsessvigt og ændring af personlighed. Du kan blive meget klogere på Alzheimers og demens her.

Læs mere


Nyt studie: Social støtte er meget vigtigt for børn med ADHD

Dansk studie viser, at hvis børn med ADHD føler, at de har social støtte, kan det modvirke risikoen for udvikling af en lang række negative effekter af lidelsen.

Læs mere her


Magasin om blærekræft

De sidste 10 år er der sket store spring inden for behandlingen af blærekræft, og der er nu mange forskellige muligheder for behandling. I Netdoktors magasin om blærekræft kan du blandt andet læse om medicinsk og kirurgisk behandling, og så kan du blive klogere på fremtidens behandlingsmuligheder.

Læs merePsoriasis: Kræv en behandling, der virker

Psoriasis kan give rød, skællende og kløende hud, og det kan forringe livskvaliteten og føre til søvnproblemer, depression og social isolation. Der findes dog mange effektive behandlinger af psoriasis, og du skal ikke slå dig til tåls med en behandling, der ikke virker.

Læs mere


Min kone vil ikke dyrke sex med mig mere

“Min kone har ikke længere lyst til at have sex med mig. Vi har snakket meget om det, men der sker ikke nogen ændring. Hvad kan jeg gøre?”

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark