Hvad gør en uges festival ved kroppen?

Lige om lidt starter Roskilde Festival. Hvis du er en af dem, der pifter sommeren op med en tur på festival, så kan du her blive klogere på, hvordan en uges festival påvirker din krop, og hvad du kan gøre for at hjælpe den lidt på vej.

Læs mere her


Store danske studier: Lav fødselsvægt øger risikoen for type 2-diabetes

Personer født med lav fødselsvægt har øget risiko for at udvikle type 2-diabetes og udvikler det også tidligere i livet. Desuden ser lav fødselsvægt ud til at gøre overvægt farligere, viser to nye danske studier.

Læs mere her


Podcast: Helvedesild kan give kroniske smerter

Op mod hver fjerde voksne dansker bliver ramt af helvedesild mindst én gang i deres liv, og for nogle af dem får sygdommen smertefulde konsekvenser. Det kan du høre meget mere om i Netdoktors podcast-episode om helvedesild.

Læs mere herPsoriasis: Kræv en behandling, der virker

Psoriasis kan give rød, skællende og kløende hud, og det kan forringe livskvaliteten og føre til søvnproblemer, depression og social isolation. Der findes dog mange effektive behandlinger af psoriasis.

Læs mere her

Hvad gør morgenkaffen ved min mave?

“Jeg begyndte for nogle år siden at få en ubehagelig rumlen i maven kort efter, at jeg havde indtaget kaffe om morgenen. Hvad kan det skyldes?”

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark