Hvad kan jeg selv gøre mod en vinterdepression?

Føler du dig mere nedtrykt, når lyset forsvinder, og er du bekymret for, om det udvikler sig til en vinterdepression? Så læs med her, og få gode råd til, hvad du selv kan gøre for at forebygge vinterdepression.

Læs mere


Hvad er en maveinfektion?

Har maden til julefrokosten stået ude lidt for længe, så kan det give en maveinfektion, og det kan hurtigt sætte en stopper for julehyggen. Du kan blive klogere på, hvad maveinfektioner er, og hvordan man behandler det her.

Læs mere


Podcast: “Alzheimers: De første tegn”

Glemsomhed, sproglige problemer og ændringer af personligheden. Det er nogle af de første symptomer på demenssygdommen Alzheimers. I Netdoktors podcast kan du blive meget klogere på sygdommen, og på hvordan det er at være pårørende til en person med begyndende Alzheimers.

Læs mere herPsoriasis: Kræv en behandling, der virker

Psoriasis kan give rød, skællende og kløende hud, og det kan forringe livskvaliteten og føre til søvnproblemer, depression og social isolation. Der findes dog mange effektive behandlinger af psoriasis, og du skal ikke slå dig til tåls med en behandling, der ikke virker.

Læs mere


Kan man arve afhængighed?

“Jeg har været afhængig af nikotin i syv år, og mange fra min familie er også faste rygere. Er der nogle mennesker, som har nemmere ved at udvikle afhængighed og hvorfor?”

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark