Kostråd til dig, der er over 65 år

Vidste du, at der er nogle særlige kostråd til personer over 65 år? Hvis du er i den gruppe, så kan du lære mere om, hvilke kostråd der er gode at følge her.

Læs mere her


Vær forsigtig i efterårssolen

Selvom efteråret er over os, og vi går mørkere tider i møde, så viser temperaturen og solen noget andet. Derfor skal vi huske at være opmærksomme på solens stråler, der stadig kan skade huden.

Læs mere


Opdateret magasin om CLL

De sidste 15 år er der sket store fremskridt i behandlingen af kronisk lymfatisk leukæmi (CLL). Det og meget andet kan du læse mere om i Netdoktors opdaterede magasin om CLL.

Læs mereDerfor hoster du

Tør hoste, våd hoste eller langvarig hoste. Hoste er ikke bare hoste. Der findes forskellige typer, og hoste er altid et symptom på noget andet. Læs mere om hvad du kan gøre ved hoste her.

Læs mere

Tilmeld dig nyt tema-nyhedsbrev om brystkræft

Snart udkommer der et nyt tema-nyhedsbrev om brystkræft. I nyhedsbrevet får du relevant viden om brystkræft. Du kan også læse personlige historier fra andre brystkræftpatienter, og så får du gode råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig og dine pårørende i en hverdag med brystkræft.

Læs de tidligere nyhedsbreve om brystkræft og tilmeld dig her


Hvad gør morgenkaffen ved min mave?

“Jeg begyndte for nogle år siden at få en ubehagelig rumlen i maven kort efter, at jeg havde indtaget kaffe om morgenen. Hvad kan det skyldes?”

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark