Max Hansen: Prostatakræft kommer snigende

Den 69-årige skuespiller Max Hansen blev i 2015 ramt af prostatakræft og skulle igennem både strålebehandling og hormonbehandling. I dag er han raskmeldt og bl.a. aktuel i en landsdækkende prostatakræft-kampagne.

Læs mere her


Nye tal: Danske unge slår igen egen klamydia-rekord

Netop offentliggjorte tal viser, at klamydia stadig bliver mere udbredt blandt unge danskere. I 2022 slog danskerne ligesom året forinden deres egen rekord i klamydiatilfælde. Infektionen er både let at beskytte sig imod og let at behandle.

Læs mere


Ny podcast: “Alzheimers: De første tegn”

Glemsomhed, sproglige problemer og ændringer af personligheden. Det er nogle af de første symptomer på demenssygdommen Alzheimers. I Netdoktors nye podcast kan du blive meget klogere på sygdommen, og på hvordan det er at være pårørende til en person med begyndende Alzheimers.

Læs mereHar du øget risiko for at blive alvorligt syg af COVID-19?

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du bliver testet for COVID-19, hvis du får symptomer på luftvejsinfektion, fx feber, hoste eller ondt i halsen, og samtidig er i øget risiko for et alvorligt forløb med COVID-19. Hvis du er i øget risiko, og din test er positiv for COVID-19, bør du kontakte din egen læge hurtigst muligt.

Læs mere


Følg Netdoktor på Instagram

Nu kan du få din dosis af tips, gode råd og brugbar viden om sundhed og sygdom direkte i dit Instagram-feed. Følg @netdoktordk på Instagram.

Læs mereHvad gør morgenkaffen ved min mave?

“Jeg begyndte for nogle år siden at få en ubehagelig rumlen i maven kort efter, at jeg havde indtaget kaffe om morgenen. Hvad kan det skyldes?”

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark