Ny kampagne skal gøre mænd bedre til at tale om helbredet

I en ny kampagne sætter Prostatakræftforeningen, PROPA, fokus på, at mænd skal kunne tale om deres helbred. Det kan nemlig ende med at være forskellen på helbredelig eller livslang sygdom.

Læs mere her


Fup og fakta om rynker

Nogle hilser dem gladeligt velkommen, mens andre gør alt, hvad der står i deres magt for at slippe for dem. Rynker. Du har sikkert hørt alverdens teorier om, hvad der giver rynker, og hvordan du bliver fri. Men hvad er der egentlig hold i?

Læs mere


Sådan forebygger du stress

I denne uge er det Stress Awareness Week. Hvis man udsættes for meget pres i en længere periode, så kan det ende med, at man bliver stresset. Der er dog nogle ting, du selv kan gøre for at forebygge stress. Det kan du blive klogere på her.

Læs merePsoriasis: Kræv en behandling, der virker

Psoriasis kan give rød, skællende og kløende hud, og det kan forringe livskvaliteten og føre til søvnproblemer, depression og social isolation. Der findes dog mange effektive behandlinger af psoriasis, og du skal ikke slå dig til tåls med en behandling, der ikke virker.

Læs mere


Spørg brevkassen om sygdom og sundhed

Har du et spørgsmål om sygdom eller sundhed, som du mangler at få svar på? Så skriv til Netdoktors brevkasse. Måske kender en af Netdoktors eksperter svaret på lige netop dit spørgsmål.

Udvalgte spørgsmål vil blive publiceret i nyhedsbrevet. Vi får mange spørgsmål, og derfor kan vi ikke garantere, at alle får svar.

Læs mere her


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark