Ny podcast: “Alzheimers: De første tegn”

Glemsomhed, sproglige problemer og ændringer af personligheden. Det er nogle af de første symptomer på demenssygdommen Alzheimers. I Netdoktors nye podcast kan du blive meget klogere på sygdommen, og på hvordan det er at være pårørende til en person med begyndende Alzheimers.

Læs mere her


Kender du symptomerne på diabetes?

Den 14. november er det Verdens Diabetesdag. Der findes flere forskellige former for diabetes, men symptomerne er ofte de samme. Her kan du blive klogere på symptomerne på diabetes.

Læs mere


Søvnparalyse: Hvad er det?

Har du hørt om fænomenet søvnparalyse? Eller er du måske endda en af de 5-20 procent, der har prøvet at vågne med søvnparalyse? Læs med her, og bliv klogere på tilstanden.

Læs mere80 % af danskerne lider: Sådan undgår du spændingshovedpine

8 ud af 10 danskere har haft spændingshovedpine i løbet af det seneste år. Hos nogle er symptomerne så udtalte eller optræder så ofte, at det påvirker livskvaliteten betydeligt. Læs med her, og bliv klogere på, hvad du kan gøre ved din hovedpine.

Læs mereMad i hullet efter visdomstand

“Jeg har fået opereret to visdomstænder ud og har siden fået et hul, hvor mine visdomstænder tidligere sad, dette hul kommer der hurtigt madrester i. Kan man gøre noget, så der ikke kommer mad ned i hullet?”

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark