Slidgigt: Træning kan mindske behovet for operation

Et sammensat træningsprogram viser sig som et fremragende våben i kampen mod slidgigt. Det viser et nyt forskningsprojekt fra Næstved Sygehus, skriver Gigtforeningen.

Læs mere her


Forskellige former for psoriasis

Den 29. oktober er det Verdens Psoriasisdag. Vidste du, at psoriasis ikke bare er psoriasis, men at der findes flere forskellige former og sværhedsgrader af lidelsen? Bliv meget klogere på de forskellige typer her.

Læs mere


Nu kan du følge Netdoktor på Instagram

Nu kan du få din dosis af tips, gode råd og brugbar viden om sundhed og sygdom direkte i dit Instagram-feed. Følg @netdoktordk på Instagram.

Læs mere


Lysbehandling og depression

Dagene bliver kortere og kortere, og manglen på sollys kan få flere i dårligt humør, men lysbehandling kan hjælpe på humøret og mindske risikoen for at udvikle en vinterdepression. Her kan du læse meget mere om lysbehandling.

Læs mereHar dit barn allergi? Sådan hjælper du

Øjnene klør, næsen løber og nyseturene kommer igen og igen. Allergi er irriterende og kan gøre det svært for dit barn at sove, når næsen er stoppet. Læs her, hvad du kan gøre for at lindre dit barns allergi.

Læs mere


Hvorfor brænder det i min skede?

“Jeg har en brændende fornemmelse, der minder om følelsen af vaginal svamp, men al den behandling, jeg har prøvet, har ikke virket. Hvad kan det være?”

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark