Snart kan udvalgte grupper blive vaccineret mod corona og influenza

1. oktober begynder Sundhedsstyrelsens vaccinationsprogram mod corona og influenza. Læs med her og bliv klogere på, hvem der bliver tilbudt vaccinerne, og hvordan man bestiller tid.

Læs mere her


Forebyg hjertekarsygdomme med sund livsstil

Den 29. September er det verdens Hjerte-dag, hvor der verden over sættes fokus på hjertet, og hvordan vi kan beskytte det. Du har sikkert hørt om hjertekarsygdomme, men hvad er det egentlig, og kan man gøre noget for at beskytte sig imod det? Det kan du læse mere om her.

Læs mere


Podcast: Helvedesild kan give kroniske smerter

Op mod hver fjerde voksne dansker bliver ramt af helvedesild mindst én gang i deres liv, og for nogle af dem får sygdommen smertefulde konsekvenser. Det kan du høre meget mere om i Netdoktors podcast-episode om helvedesild.

Læs mere80 % af danskerne lider: Sådan undgår du spændingshovedpine

Spændingshovedpine er en af de helt store folkelidelser. Hos nogle er symptomerne så udtalte, at det påvirker livskvaliteten betydeligt. Læs med her, og bliv klogere på, hvad du kan gøre ved din hovedpine.

Læs mereHvor meget fjerner man, når man fjerner prostata?

“Jeg har fået fjernet min prostata og har siden haft problemer med, at jeg ‘drypper’. Hvor meget af lukkemusklen er tilbage efter operationen, og kan jeg gøre noget for at træne den?”

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark