Spirituskørsel: Så længe har du alkohol i blodet

Hvert år bliver danskere taget for spirituskørsel dagen efter julefrokosten. Der går nemlig overraskende lang tid, før de kolde dråber er ude af kroppen igen.

Læs mere


Skal du have et lungetjek?

Har du en irriterende hoste, som ikke vil forsvinde, eller har du måske været plaget af åndenød eller slim i halsen i lang tid? Så er der god grund til at søge læge, for det kan nemlig være tegn på en lungesygdom.

Læs mere her


Podcast: Uopdaget ADHD hos voksne

Har du endnu ikke hørt Netdoktors podcast om ADHD, så er der god grund til det. Rigtig mange voksne danskere har nemlig ADHD, uden de selv er klar over det, og det kan skabe store udfordringer i hverdagen.

Læs mere80 % af danskerne lider: Sådan undgår du spændingshovedpine

8 ud af 10 danskere har haft spændingshovedpine i løbet af det seneste år, og plagen er således en af de helt store folkelidelser. Hos nogle er symptomerne så udtalte eller optræder så ofte, at det påvirker livskvaliteten betydeligt. Læs med her, og bliv klogere på, hvad du kan gøre ved din hovedpine.

Læs mere


Hvor meget fjerner man når man fjerner prostata?

“Jeg har fået fjernet min prostata og har siden haft problemer med, at jeg ‘drypper’. Hvor meget af lukkemusklen er tilbage efter operationen, og kan jeg gøre noget for at træne den?”

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark