Tarmkræft: Derfor skal du benytte dig af tilbuddet om screening

Hvert andet år bliver du inviteret til at få undersøgt en afføringsprøve, hvis du er mellem 50 og 74 år. Få her indblik i screeningen og hvad der sker efterfølgende, hvis du har blod i afføringen.

Læs mere her


Pas på vild pastinak i naturen

Det er højsæson for vild pastinak. Kommer man for tæt på den gule plante, kan det give smertefulde udslæt. Derfor er det vigtigt at være opmærksom og holde sig på afstand af vild pastinak, når man færdes i naturen.

Læs mere


Magasin om blærekræft

De sidste 10 år er der sket store spring inden for behandlingen af blærekræft, og der er nu mange forskellige muligheder for behandling. I Netdoktors magasin om blærekræft kan du blandt andet læse om medicinsk og kirurgisk behandling, og så kan du blive klogere på fremtidens behandlingsmuligheder.

Læs mereHar du øget risiko for at blive alvorligt syg af COVID-19?

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du bliver testet for COVID-19, hvis du får symptomer på luftvejsinfektion, fx feber, hoste eller ondt i halsen, og samtidig er i øget risiko for et alvorligt forløb med COVID-19. Hvis du er i øget risiko, og din test er positiv for COVID-19, bør du kontakte din egen læge hurtigst muligt.

Læs mere


Hvorfor er min mave oppustet og larmende?

“Jeg har i længere tid haft problemer med oppustet mave og rumlen. Er der noget, jeg kan gøre?”

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark