Ulovlige engangs e-cigaretter skader kroppen

Søde smage frister især børn og bruges i det ulovlige marked for engangs e-cigaretter – de såkaldte puff bars, som er populære blandt børn og unge. Desværre er de svært afhængighedsskabende og giver både fysiske og psykiske skader på den unge krop.

Læs mere her


Luftforurening kobles til flere kræftformer

Tidligere forskning har vist en sammenhæng mellem luftforurening og risikoen for lungekræft. Nu peger nye undersøgelser på, at der er en sammenhæng mellem luftforurening og andre typer kræft.

Læs mere her


4 spørgsmål om ømme muskler

Ømhed i musklerne efter træning er ikke farligt, men en naturlig reaktion på overbelastning. Det kan dog være ret smertefuldt og ubehageligt, mens det står på. Læs med her og få svar på 4 spørgsmål om ømme muskler.

Læs mere her5 råd mod menstruationssmerter

Det spænder i lænden og murrer i underlivet. Menstruationssmerter kan være en pine, men der er heldigvis nogle ting, du selv kan gøre for at mindske smerterne.

Læs mere her


Mad i hullet efter visdomstand

Efter jeg fik opereret to visdomstænder ud, er der kommet et hul i munden, der hvor tænderne plejede at sidde. Jeg oplever, at der tit sidder madrester der. Hvad kan jeg gøre for at undgå dette?

Se lægens svar


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark