Vegetarisk kost kan forebygge hjertesygdomme

Vil du gerne mindske din risiko for højt kolesteroltal? Så er der god grund til at kigge nærmere på din kost. Et nyt studie viser nemlig, at vegetarisk og vegansk kost kan være med til at forebygge højt kolesterol.

Læs mere


Hvad kan dårlig sædkvalitet skyldes?

Når 15 % af danske mænd har så ringe en sædkvalitet, at de har svært ved at gøre en kvinde gravid, er der formodentlig flere forklaringer. Hvis forsker Niels Jørgensen skal pege på én vigtig forklaring, er det kemikalier og hormonforstyrrende stoffer.

Læs mere her


Podcast: Helvedesild kan give kroniske smerter

Op mod hver fjerde voksne dansker bliver ramt af helvedesild mindst én gang i deres liv, og for nogle af dem får sygdommen smertefulde konsekvenser. Det kan du høre meget mere om i Netdoktors podcast-episode om helvedesild.

Læs mere5 råd mod menstruationssmerter

Det spænder i lænden og murrer i underlivet. Menstruationssmerter kan være en pine, men der er heldigvis nogle ting, du selv kan gøre for at mindske smerterne.

Læs mere


Abonner på Netdoktors tema-nyhedsbreve

“Gode, konkrete råd og vejledning” og “Det er rart at få en samlet beskrivelse af, hvilken hjælp man kan få”. Det er blot nogle af de tilbagemeldinger, vi tidligere har fået på vores tema-nyhedsbreve.

Du kan se vores nyhedsbreve og tilmelde dig her.


Hvad synes du om denne uges nyhedsbrev?

Vi vil gerne have din mening om dette nyhedsbrev, så vi kan gøre det endnu bedre.

Giv os din mening her


Kontakt Netdoktor
Netdoktor Media
Møntergade 19
1140 København K
Danmark